U kiezen van een bestandsoverdrachtservice voor jij computer moet moeilijk bedragen. Moderne gevarieerdheid biedt echter veel oplossingen. In dit artikel leert u hoedanig u absoluut programma kiest om bestanden naar jou computer aangaande te zetten – bijvoorbeeld welke criteria u horen zoeken plus welke ingeval de drie beste belanden beschouwd.

file sharing

Selectiecriteria

Om een aardig -programma aan het casino overzetten van bestanden erbij kiezen, zouden u ervoor verschillende kenmerken letten. Lees hier langer over.

Beveiliging

Dit is het voornaamste dat binnen je opkomt. We kan niet die persoonsgegevens met handen vallen van aanvallers of eenvoudig verdwijnen.

Allemaal virtual data room -services dit in dit artikel worden beschreven, bezitten moderne end-to-end-coderingstechnologieën. Dit zegt dat tot en met uw medewerkers geen toegang hebben tot en met uw bestanden. Het vergelijken van encryptietechnologieën is een onderwerp aan een bizar artikel, dezelfde laat de de dichtbij specialist is.

Gemak

Dat is absoluut van de leidend factoren bij het kiezen van een -platform. Deze omvatten functies dit het tellen van gebruikers gemakkelijker inslikken maken:

Het gemak betreffende het opslaan van bestanden – jullie moet jullie bestanden waarin u geïnteresseerd bent door een paar stappen vinden.

Mogelijkheden om documenten rechtstreeks in de repository te creëren. Vanwege dit te doen, worden dikwijls aanvullende medewerkers geïntegreerd.

Jij moet volledige controle beschikken over u verzenden ofwel ontvangen betreffende bestanden.

Indien het bestand kan belanden bewerkt, horen het jij geschiedenis betreffende het bewerken zijn.

Het is geweldig mits er naast de pc-versie ook een mobiele versie komt.

Prijzen

Iedereen wil het beste tarief accepteren met betere prijs plus niet te frequent betalen ervoor wat je niet met plan leven te gebruiken. Natuurlijk bepaalt iedereen eigenhandig wat hij nodig heeft gekregen en enkele niet.

Maximale grootte met downloadbare bestanden

Het wit dat die cijfer compleet anders is in opslagservices. Onderhand sommige de toestaan vanwege bestanden van 250 Gb of langer te downloaden, zijn verschillende beperkt tot slechts 20 Gb.

Apple iCloud

Jouw service betreffende Apple is beschikbaar aan eigenaren met iOS-, macOS- en Windows-apparaten. Android- en Linux OS-gebruikers bleven achter.

iCloud zijn een pakje van elke Apple-services, deze niet alleen cloudopslag omvat, maar bovendien Mail, Agenda, Foto’s, Notities, enz.

Voordelen van iCloud

Het leidend voordeel zijn de express synchronisatie van bestanden ervoor alle apple iphone 4, waardoor zijkant snel open zijn doorheen het bureaublad op Windows, iPhone en iPad.

Handig schakelen onder Agenda, Notities en verschillende diensten maakt iCloud handig en versnelt het werk erin.

Het platform kan daarnevens dienen indien een ruimte voor ontwikkelaars. iCloud biedt de mogelijkheid vanwege de schijf als server te bedienen om API-verzoeken te verzenden.

Apple biedt tarieven dichtbij gezinstoegang ervoor maximaal 5 personen, plus dit zou winstgevend zijn.

Dropbox

Dropbox is zeker van de oudste en populairste clouddatarooms.

Jouw heeft regelmatig coole tools die de arbied vereenvoudigen. Leuke tips betreffende de registratie en installatie van de applicatie en dus duidelijke interface versnellen jouw aanpassingsproces. Lees meer aangaande onboarding in de applicaties op dit artikel.

Sommige functies zijn identiek aan Google Drive: de mogelijkheid om gelijktijdig te opereren in 1 bestand, opmerkingen achter erbij laten, toegangsniveaus te administreren, de geschiedenis van bestandswijzigingen te observeren en de prullenbak. De kunt verwijderde bestanden bovendien zien in uw map op welke manier ze zijn voordat zijkant werden verwijderd.

Google Drive

Google Drive is waarschijnlijk de populairste gratis cloudopslagservice waar ik ooit is geweest.

Cloudopslag maakt deel uit met het Google-systeem, wat zeker snelle en gemakkelijke into met zijn andere diensten betekent: Google Agenda, Gmail, Google Foto’s, Google Keep en andere.